Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & kortingen!

Styling aan huis

Voelt je huidige interieur niet meer als een warm thuis? Of wil je gewoon graag een frisse wind door je interieur? Als interieurstylist bied ik de mogelijkheid aan voor styling aan huis. Hierbij laad ik de bus vol passende/trendy accessoires om zo met beperkte middelen een compleet nieuwe look te creëren! Het is mijn passie om met subtiele accenten en stijlvolle toevoegingen een sfeer neer te zetten die perfect past bij jouw wensen en ideeën. Samen zorgen we ervoor dat jouw thuis weer een warme en uitnodigende plek wordt. En het beste deel? Ik kan snel voor je aan de slag! Mijn loods zit boordevol trendy accessoires. 

De styling is kosteloos, indien er één of meerdere accessoires worden afgenomen. Wanneer er geen accessoires worden afgenomen, wordt er eenmalig €90,- in rekening gebracht.

Ook zakelijk te boeken min. afname €1500,- | Vanaf 30 km berekenen we €0,32/km.

Styling aan huis

Vastgoedstyling

Fotostyling

Vastgoedstyling

Als interieur- en fotostylist introduceer ik ook mijn passie voor vastgoedstyling. Bij de verkoop van een huis is die eerste indruk cruciaal, en door zorgvuldige styling probeer ik de unieke kenmerken van het pand te laten stralen. Van slimme meubelopstellingen tot de perfecte accessoires, elke keuze is gericht op het creëren van een uitnodigende sfeer die potentiële kopers aanspreekt.

Als stylist draag ik niet alleen bij aan een vlotte verkoop, maar zorg ik ook dat de waarde van het onroerend goed verhoogt. Laten we samenwerken om de visuele aantrekkingskracht van jouw vastgoed te optimaliseren en het zijn volledige potentieel op de markt te laten bereiken.

Prijs voor vastgoedstyling op aanvraag

Schaal 100% marmer

Styling aan huis
‘herfst/winter’

Fotostyling

Naast styling aan huis, bied ik ook een unieke dienst aan op het gebied van fotostyling. Fotostyling is een kunst op zich, en ik sta klaar om op een fotografieset de perfecte sfeer te creëren die jouw beelden naar een hoger niveau tilt.

Wat betreft de styling op de fotografieset, gaat mijn toewijding verder dan alleen de fysieke ruimte. Ik begrijp het belang van visuele aantrekkingskracht en de impact die een goed gestylede setting kan hebben op foto’s. Of het nu gaat om productfoto’s, portretten of sfeeropnames, ik zorg ervoor dat elk detail klopt. Samen streven we naar beelden die niet alleen mooi zijn, maar ook de boodschap overbrengen die jij wilt delen.

Prijs €60,- per uur exclusief BTW. Vanaf 30 km berekenen we €0,32/km.

Klantervaringen

YOU are invited!

Koop nu een ticket voor ons HIGH INTERIOR event. Shop unieke interieuritems terwijl je geniet van een wijntje en een hapje.