Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & kortingen!

Interieurstylist in Enschede

Maud Hesselink

Welkom in het prachtige Enschede, waar ik samen met mijn ondeugende poedel Joop woon. Als kind was ik altijd al gefascineerd door accessoires en kon ik urenlang de woonkamer van mijn ouders omtoveren. Mijn liefde voor kleuren en materialen heeft zich sindsdien alleen maar verdiept.

Als interieurstylist heb ik mijn passie voor interieur en kleur kunnen omzetten in mijn beroep. Voor mij draait alles om het creëren van een warm, harmonieus interieur waarin je kunt ontspannen. Met mijn achtergrond in Ruimtelijke Vormgeving en mijn ervaring als stylist (standbouw) heb ik zowel zakelijke als particuliere klanten geholpen, van het maken van ontwerptekeningen tot de uiteindelijke oplevering.

Ik nodig je graag uit in mijn huis, die ik heb ingericht als prachtige showroom om mijn stijl en creatieve visie te delen. Natuurlijk kom ik ook met plezier bij jou thuis om je te voorzien van persoonlijk advies en inspiratie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw interieur aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen, voor de perfecte sfeerbeleving.

“Voor mij draait alles om het creëren van een warm, harmonieus interieur waarin je kunt ontspannen.”

Klantervaringen

YOU are invited!

Koop nu een ticket voor ons HIGH INTERIOR event. Shop unieke interieuritems terwijl je geniet van een wijntje en een hapje.