Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws & kortingen!

Interieuradvies

Als interieurstylist bied ik een toegewijde aanpak om jouw interieurwensen te vervullen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw ideeën en bekijken we de ruimte(s) of tekeningen.

Het hart van mijn werk ligt in het omzetten van jouw wensen in een passend ontwerp. Terwijl ik op de hoogte blijf van de trends en ontwikkelingen, is mijn persoonlijke stijl ‘leading’ binnen mijn ontwerpen. Of je nu een huiselijke oase of een comfortabele zakelijke omgeving wilt creëren, mijn doel is het neerzetten van een warme en tijdloze sfeer. Mijn diensten zijn beschikbaar voor particuliere en zakelijke klanten, met verschillende pakket opties. Als je wensen hierbuiten vallen, neem dan gerust contact op voor maatwerk.

Ik start altijd met een kosteloos gesprek om je behoeften te begrijpen, wat de basis vormt voor het interieurontwerp. Voor afstanden vanaf 30 km reken ik €0,32/km met een maximum duur van één uur.

Compleet plan 3D

Compleet plan 2D

Kleuradvies

Maatwerkmeubels

Raambekledingadvies

Verlichtingsplan

Compleet plan 3D

We beginnen met een kennismakingsgesprek op locatie of in Enschede. Daarna ontvang je een op maat gemaakte offerte. We creëren een moodboard en een eerste ontwerp. Indien nodig, passen we het ontwerp aan volgens jouw wensen. Je ontvangt het boekwerk met stalen en bijbehorende offertes. Tot slot zorgen we voor de styling van de ruimte(s).

• Gedetailleerde 3D-tekeningen
• Doordacht indelingsplan
• Kleur- en materiaalvoorstel met stalen
• Handige shoppinglist
• Verlichtingsplan
• Op maat gemaakte ontwerptekeningen
• Persoonlijke toelichting op locatie
• Digitaal en geprint boekwerk met alle details

Prijs vanaf €850,- op basis van de grootte van de ruimte (m2)

Compleet plan 2D

We beginnen met een kennismakingsgesprek op locatie of in Enschede. Daarna ontvang je een op maat gemaakte offerte. We creëren een moodboard en een eerste ontwerp. Indien nodig, passen we het ontwerp aan volgens jouw wensen.

• Plattegronden met de indeling van je ruimte
• Kleur- en materiaalvoorstellen inclusief stalen
• Handige shoppinglist met alle items van het advies
• Verlichtingsplan voor de juiste sfeer
• Digitaal of persoonlijke toelichting op locatie om alles duidelijk te maken
• Digitaal en geprint boekwerk met alle details

Prijs vanaf €450,- op basis van de grootte van de ruimte (m2)

Kleuradvies op locatie

Ik help je graag bij het samenstellen van het juiste kleurenpalet voor jouw woning. Ik kom graag bij je langs om de stijl van je woning, lichtinval, functie van elke ruimte en jouw persoonlijke voorkeuren in detail te bespreken. Daarnaast maak ik graag gebruik van de exclusieve wandbekleding van DWC Amsterdam. Samen creëren we het beste plaatje! We stellen een kleurenpalet samen en optimaliseren de functionaliteit van elke ruimte. Je ontvangt achteraf behang samples in huis om de kleuren en texturen te kunnen ervaren en beoordelen.

Prijs €160,- per verdieping, max. 1,5u op locatie. Vanaf 30 km berekenen we €0,32/km.

Nemorosa n.11

Vloerkleed Basic
Basil black detail

Kobe Twist L.15

Verlichtingsplan vanaf €180,-

De juiste verlichting brengt sfeer! Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van je verlichting? Het bereiken van een evenwicht tussen functioneel licht en sfeerverlichting is essentieel.
Hierdoor ontstaat een gezellige woonruimte waar je je echt thuis voelt. Je ontvangt plattegronden met daarop de uitgewerkte adviezen.

Maatwerkmeubels vanaf €160,-

Wil je iets écht unieks in huis? Van salontafels tot op maat gemaakte kasten, alles is mogelijk voor jouw droominterieur. Samen kijken we naar het perfecte ontwerp, met oog voor vorm en materiaal. Je ontvangt niet alleen een gedetailleerde maattekening, maar ook een passende offerte in je inbox.

Raambekledingadvies €150,-

De juiste keuze in raambekleding maakt een wereld van verschil! Wil jij zekerheid over de beste opties voor jouw ramen? Ik breng een koffer vol prachtige stofstalen en mappen mee wanneer ik bij je langskom. Op die manier kun je diverse mogelijkheden zien én voelen in jouw eigen ruimte. Samen kijken we naar combinaties die perfect aansluiten bij jouw stijl en behoeften.

Achteraf ontvang je een offerte in je inbox. Dit bedrag ontvang je als korting op jouw aankoop bij een bestelling boven €900,-. Extra reden om voor kwaliteit en perfectie te kiezen in jouw raambekleding!

Bovenstaande adviezen zijn ook zakelijk te boeken. Vanaf 30 km berekenen we €0,32/km.

Klantervaringen

YOU are invited!

Koop nu een ticket voor ons HIGH INTERIOR event. Shop unieke interieuritems terwijl je geniet van een wijntje en een hapje.